Raphinha ut, kolombianer inn. (foto: leeds, twitter)

Blekket er såvidt blitt tørt i den blå delen av Manchester. Leeds-«gutten» Kalvin Phillips har gjort sitt på Elland Road, nå skal 26-åringen fylle opp klubbkassa til Leeds. Raphinha har også gjort det samme, selv om bekreftelsen fortsatt lar vente på seg. Dette betyr samlet enorme inntekter for Leeds, men samtidig to gedigne utfordringer.

Phillips var sentral i det historiske opprykket til Leeds for to sesonger siden, begge har hatt sentrale roller i Premier League.

LES: The Athletic: Christian Eriksen har akseptert tilbudet!

Jesse Marsch vet godt hva han mister, men Leeds mener selv de har en god plan for erstattere. Ifølge De Telegraaf har Premier League-klubben vært på forhandlingstur hos Feyenoord. 23-åringen Luis Sinisterra har vært ekstremt effektiv for Nederlands 3. beste klubb med 23 scoringer og 14 assists på 49 kamper forrige sesong.

Det hyperaktive overgangsjournalisten Fabrizio Romano hevder Leeds og Sinisterra allerede er enige om de personlige betingelsene, overgangssummen forventes å ende på rundt 20-30 millioner euro. Utfordringen her er at også Everton har meldt seg på i kampen om vingen, noe som De Telegraaf mener vil presse Leeds til å jekke opp budet sitt.

Den kolombianske landslagsspilleren (5 kamper) har vært hos Feyenoord siden sommeren 2018, nå venter jobben med å erstatte Leeds-stjerna Raphinha, som har levert klubben 17 scoringer og 12 assists på 67 kamper.