Hadde ikke akkurat et varmt forhold til Conte på slutten.

Brasilianeren med den kule hårmanken er en spiller som veksler mellom outstanding og hodrystende dårlig. Hos Benfica var han lederen og Player of the Season, hos Chelsea (første runde) var han stor, hos PSG rant det inn med nasjonale titler, tilbake hos Chelsea var han den perfekte vinnerskallen på Stamford Bridge, hos Arsenal så där. Så forsvant midtstopperen ut av kontinentet.

Tilbake i Brasil har Luiz spilt for Flamengo siden september 2021 og rukket å bli 35. Det siste vi får høre om mannen med det flagrende håret?

LES: Manchester United tilbyr en halv million mer i uka enn Tottenham

Ifølge Goal jobbes det med å hente 35-åringen tilbake til europeisk toppfotball. Det engelske mediet hevder ingen ringere enn Inter Milan har sett Luiz som en brikke som passer inn i bildet når Milan Skriniar nå forsvinner til PSG. Luiz er en rimelig erstatning, men ikke nødvendigvis en dårlig én.

Forrige sesong ble det 27 kamper for en av Brasils beste klubber, Luiz holder fortsatt tempoet oppe. Hvis vi overser Arsenal-oppholdet, tar vi gjerne en ny runde med David Luiz i europeisk toppfotball.

SE DEN SISTE DUELLEN I FORMEL 1 SOM AVGJORDE SILVERSTONE:

LES: Werder Bremen plukker opp engelsk stortalent