Begynner å virke lenge siden Lingard hadde noe å feire... (foto: united, twitter)

Tidligere i måneden kvittet Jesse Lingard seg med agenten. Seks måneders tørke uten egnet klubb, sender den tidligere wonderkid hos Manchester United nærmere pensjonisttilværelsen. Lingard er fortsatt 31 år ung, men har tydeligvis tapt så mye i form det siste året at han har gjort seg uaktuell for de større klubbene i de største ligaene. Ifølge Sky Sports har Lingard nå muntlig avtale på plass som vil gi ham en overraskende overgang. Rettelse, lite overrasker oss med Jesse Lingard etter å ha fulgt karrierens fall i takt med at sparekontoen har vokst.

Jesse Lingard har de siste årene vært en adskillig bedre forretningsmann enn fotballspiller. Den tidligere juvelen til Manchester United har spilt seg til «gråstein» på markedet. Fortsatt uten klubb etter at han hadde «tappet» klubbkassa til Nottingham Forest for over 100 millioner kroner for 2 scoringer og 2 assists på 20 kamper.

LES: Utskjelte Rasmus Højlund slår rekorden til en av Manchester Uniteds største legender

31-åringen har vært på testtreninger hos David Moyes og West Ham uten hell, det samme hos Steven Gerrard i saudiarabisk fotball. Nå melder Sky Sports Lingard takker nei til tilbud i Saudi-Arabia og Tyrkia, engelskmannen har på plass muntlig avtale med FC Seuol om toårskontrakt og opsjon på ytterligere sesong.

Dermed setter Lingard seg på flyet i løpet av de kommende dagene og forsvinner helt ut av spotlighten fra engelsk media i sørkoreansk fotball. Kanskje en del av pakka?

ENGELSKE KLUBBER: Manchester United har solgt Tromsø-talent Isak Hansen-Aarøen etter nesten fire år og null kamper