Ser mot Newcastle? (foto: smalling, twitter)

Det ser ut som Chris Smalling kan legge bort den italienske lommeparløren. Ifølge Sky Sports er Roma hektet av racet for å hente den revitaliserte United-spilleren til midtforsvaret. Dette har fått Newcastle på banen.

United gjorde Smalling uaktuell på Old Trafford etter at Harry kom til byen og Victor Lindelöf har fått tillit hos Solskjær. Med Phil Jones og Eric Bailly også før i køen, er det derfor lite trolig at Smalling ønsker å ødelegge det karriere-boost´et han fikk hos Roma, med å akseptere benken hos United.

Les: Tidenes villeste plan inkluderer Leeds, Messi, Ronaldo, Bielsa og fantastisk mye penger

Steve Bruce har andre planer for 30-åringen. Ifølge Sky Sports har Newcastle satt Smalling som et av toppmålene i sommer. Det er utsiktene til et potensielt gnistrende sammarbeid mellom Jamaal Lascelles og Smalling som får Newcastle til å skifte gir og satse på Smalling-signatur.

United-spilleren vil bringe verdifull erfaring inn i en ung forsvarsrekke, og med de saudi-arabiske kjøperne ute av bildet, er Newcastle tvunget til å lete på hyllen «nesten tidligere United-spillere over 30». Bruce og gjengen skal være villig til å strekke seg til i underkant av 200 millioner kroner, og håper sikkert at Smallings ønske om retur til Premier League vil slå positivt ut.

Les på Popidol: Vil gi alt og utfordre David de Gea

https://youtu.be/LkOEKkI0aEs

Newcastles utfordring blir at United har flere klubber som viser interesse for Smalling -og med økonomisk pondus til å kunne betale på plussiden av to hundre millioner.

Dere må nok grave litt dypere, Steve.

Les: Fransk media: United har passert Chelsea – er i pole position for 1,92 meter høy midtstopper