To inn, tredje på vei. (foto: spurs, twitter)

I januar ble det klart at Ajax sitt tidligere supertalent, 19-åringen, Brian Brobbey skjønte at arbeidsforholdene hos Eredivisie-klubben var de beste, og returnerte etter et halvt år på treningsfeltet til RB Leipzig. Steven Bergwjin er forbi alderen ung og lovende, men har også erfart at fotballlivet i en av de fem største ligaene ikke nødvendigvis blir det samme som i Nederland.

24-åringen ble hentet fra PSV til Tottenham for to år siden og står notert uten det helt store gjennombruddet med 5 scoringer og 10 assists på 64 kamper. Ifølge Sky Sports har Spurs og Conte bestemt seg for å la Mourinhos spiller gå i januar. 574 minutter på banen har det blitt på venstrevingen så langt i sesongen, 1 scoring og 2 assists blir i det tynneste laget for Conte.

Les: Akter å overbevise Rüdiger om å velge bort Stamford Bridge og San Bernabeu

Betyr dette en retur til PSV?

Ifølge Sky Sports er det Ajax som sitter på pengene etter noen solide spillersalg de siste overgangsvinduene, og satser hardt på å hente inn sin tidligere akademispiller (2009-11).

Fant heller ikke helt frem med Mourinho som manager

Sky Sports hevder Ajax har sendt inn et bud på rundt 180 millioner kroner, men har fått kontant NO fra Tottenham. London-klubben har selv puttet rundt 340 millioner kroner i de nederlandske fotballbeina, og krever mer av Ajax.

Les: Liverpool blar opp 900 millioner for midtstopper som praktisk talt var på vei inn portene på Stamford Bridge

Conte har tidligere sagt at det ikke blir mye moro på januarmarkedet, manageren trenger alt han kan få av midler for å få realisert noe av det som befinner seg på må-ha-listen med forsterkninger.