Paul Pogba og Bruno Fernandes

Portugiseren har blitt linket til en overgang til Camp Nou og Barcelona etter en frustrerende sesong på Old Trafford.

Fernandes ble raskt beskrevet som redningsmannen på Old Trafford etter overgangen fra Sporting CP i januar 2020, men har hatt en kraftig formsvikt i første halvdel av 2021-22 sesongen.

Spilte nesten hele kampen med skrekkskade (NB sterke bilder)

27-åringen har bare scoret én gang på sine siste 14 Premier League-kamper, og det har blitt antydet at han er en av flere spillere som er misfornøyd situasjonen i United. Klubben ligger på sjuende på tabellen, fire poeng unna Champions League-plass og har ikke imponert spillemessig på lang tid.

Barcelona på sin side holder på å bygge nytt lag etter at Messi forlot klubben i sommer. Barcelona har nylig signert Ferran Torres fra City for ca. 500 millioner kroner. Til tross for økonomiske problemer på Camp Nou finnes det penger til spillere som kan forsterke laget. Flere medier melder at om Barcelona ikke får tak i Braut Haaland er Bruno Fernandes neste på lista.

PÅ NORSK TV: Slik kan du se Afrikamesterskapet

Bruno Fernandes har kommentert ryktene om en overgang til Barcelona som dårlig journalistikk og en tidlig aprilspøk. Men vi får se hva han sier når agent Miguel Pinho kommer med et konkret tilbud fra Spania.