Barcelona-presidenten har jevnlig besøk av noen av verdenshistoriens største spillere. (foto: barca, twitter)

Det er bare å lære seg navnet: Lucas Bergvall. Den svenske 18-åringen lever et vanlig liv som fotballspiller hos Djurgården, men ikke for lenge. Verken hos Djurgården – eller et ordinært fotball-liv. Når selveste Barcelona-president Joan Laporta uttaler seg om den svenske tenåringen, da har du et helt spesielt talent.

Bergvall har de siste månedene vært sterkt linket til Barcelona, men også til Tottenham. Barca-presidenten bekrefter begge klubbene har kommet med tilbud til Bergvall og Djurgården.

LES: Sky Sports: Høyst overraskende signering for den en gang så store Manchester United-stjernen

-Han er en god spiller som Deco (sportsdirektør) har fulgt lenge, begynner Laporta til RAC1.

-Så vidt jeg vet, har han fortsatt ikke signert noe ennå. Vi har gitt et bud og var enige om alt med ham og klubben. Tottenham har gitt et tilbud, men økonomien er mye bedre, fortsetter Barca-presidenten.

Alaves – Barcelona

Som forteller om Barcelonas plan for Bergvall.

-Vårt tilbud er at han skal spille med reservelaget mens han jobber med dynamikkene på førstelaget, men vi kommer ikke til å matche Tottenhams økonomiske tilbud.

ENGELSKE KLUBBER: Ronaldo mistet rekord hos Manchester United til dansk jypling

Det høres ut som Barca-presidenten har resignert. Dette blir Tottenham på svensken. Spoler vi ti år tilbake i tid, hadde dette neppe skjedd. Da takket du ikke nei som skandinavisk tenåring til å signere med Barcelona.