John Daly ikke akkurat et sunnhets ideal

Vi kan garantere at den pensjonerte golfstjernen John Daly ikke kjører Tesla, er veganer, driver med Yoga og har sin egen urtehage, men han stiller opp for sin sønn, og det er jo bra.

Scandale stjernen John Daly som spilte sin beste golf da han var full har for snart 18 år siden klart å produsere en ereksjon som har skapt sønnen John Daly Junior som av golf entusiaster blir pekt på som det neste store i USA.

Les: Ronaldo vurderer overgangen som vil gi oss verdens råeste angrepstrio!

Sønnen «Little John» har ifølge far John Daly har han alt som trengs for å nå det høyeste internasjonale nivået.

«Han er bare 17 år gammel, men jeg henger ikke med han lenger. Han vinner mot meg når vi spiller»

«Det er utrolig, han treffer så langt! Han smeller bare ballene vekk. De flyr allerede 300-305 meter».

John Daly var selv en av dem som slo lengst, da han var på toppen av sin karrière på midten av 90-tallet. – Han vant 1991 PGA-mesterskapet og British Open 1995 i begge tilfeller påvirket av alkohol.

Nå har «Little John» inntatt flere topplasser i forskjellige juniorkonkurranser med høy status i USA.

«Han har virkelig golf i seg. Når han treffer ballen … det er den lyden! Det er en lyd som ganske mange spillere lager når de slår ballen, men han lykkes. Og det har han lykkes med siden han var åtte år gammel»

Les: Manchester United flopp kan bringe Jadon Sancho til Old Trafford

Etter en kneoperasjon i fjor er han tilbake på seniorturnéen, som mange golfelskere gleder seg over. John Daly har alltid vært en spiller som engasjerer – både på og utenfor banen.

Les: Barcelona slipper Napolis leder

Angrepet med en kjøttkniv
John Daly er en utradisjonell golfer som tar ut sine særegenheter i full offentlighet. -Han har kastet klubber mot vannhinder, lurt med scorekort, kranglet med tilskuere, blitt suspendert fra PGA Tour og skremt vettet av mange fisefine med de skrikende klærne sine. Han har også hatt store problemer med alkohol, noe han har fortalt om til sladreblader hver gang han har hatt behov for penger.

For noen år siden sa han i et intervju at han kunne drikke 35 øl kvelden før konkurransen.

«Jeg spilte min beste golf litt full»

«Jeg følte at jeg kunne gjøre hva som helst og spille veldig bra. Det føltes mykt og fint i kroppen. Jeg har knekt mange banerekorder da jeg drakk øl og spilte barbeint. Det føltes som om jeg kunne sette noen putter».

«Da pleide jeg å bli edru ved det 13. eller 14. hullet».

Han har også hatt en spilleavhengighet og ifølge hans egen uttalelse har han tapt nesten 500 millioner kroner i løpet av årene.

Kjærlighetsliv? Det har vært turbulent. Det siste ekteskapet (av totalt fire) var med Sherrie Miller, som er moren til «Little John». Det endte imidlertid i 2007 etter et slagsmål som endte med at Miller angrep Daly med en kjøttkniv inne på en restaurant i forbindelse med Stanford St.-konkurransen. Jude Championship. Dagen etter kom Daly med sår i ansiktet. Miller ble dømt til fem års fengsel.

«Noen vokser aldri opp»
De siste årene har John Daly prøvd å holde seg edru. Men det er ikke på grunn av alle som har prøvd å lære ham opp gjennom årene.

«Du endrer ikke livet ditt fordi noen sier deg det. Det må komme innenfra og jeg blomstrer kanskje litt senere enn andre. Noen mennesker vokser aldri opp, og jeg innrømmer villig at jeg sannsynligvis er en av dem»

Imidlertid antyder et av hans siste utbrudd i media at han fortsatt har noen problemer med alkohol.

John Daly forklarer at den beste måten å beskytte deg selv mot koronaviruset er å «ta en drink om dagen». Og forslaget hans til en drink er å helle i en hel flaske vodka.

«Ta en flaske og nipper samtidig en cola fra McDonald’s. Da skyller du alt veldig fint. Og du blir ikke en gang hangover»

«Det er slik du får karbon på coronavirus, tror jeg».