Var Barcelonas fremtid inntil for noen måneder siden.

Barcelona er etter litt fomling krystallklare på at Ansu Fati også i fremtiden skal være på Camp Nou. – Etter en imponerende gjennombruddssesong på førstelaget i 2019/20 og forlengelse av hans avtale på slutten av fjoråret frem til 2022 som inkluderte en hemningsløs utkjøpsklausul på neste to milliarder kroner regnet de fleste med at supertalentet var et langsiktig prosjekt.

For noen uker siden kom Ansu Fati kom det rykter om at ikke alt var som det skulle være og at Barcelona i sommer ville rette på økonomien ved å selge han. – Nå har de snudd 180 grader og går for en ny avtale som signaliserer et kraftig hold fingrene av fatet for interesserte klubber.

Les: Skandalegolfer John Daly tilbake på banen sammen med Junior

Akkurat nå forhandles det om en ny kontakt hvor Ansu Fati vil få en kraftig lønnsøkning sammen med en utkjøpsklausul på hele fire milliarder kroner.

Barcelona ønsker å få denne nye avtalen fort gjort, og det kan komme nyheter de kommende dagene. Blaugrana vil ikke at denne situasjonen skal fortsette lenger etter å ha avverget interesse fra en Premier League-klubb tidligere denne sesongen.

Les: Keeperlegende Iker Casillas takker for seg