Visste det nok allerede da han hentet Malacia.. (foto: united, twitter)

Den tidligere Man United-manageren (som fortsatt ikke har kommet over at han ble sparket) smilte fra øre til øre. Dette skal en del til når du er kjent som steinansiktet Van Gaal. Med Virgil van Dijk-scoring sendte Nederland på søndag Belgia av banen med tap i Nations League. Det som er verdt å merke seg for Man United-supprorterne, var et en av deres spillere sto i en helt annen posisjon enn vanlig.

Tyrell Malacia har raskt imponert på venstrebacken hos Man United, såpass at Luke Shaw garantert surmuler på kampdag. Shaw fikk med seg sesongdebuten mot Brighton, etter dette har det vært all Malacia på venstresiden.

LES: Ny keeper på ønskelista til Ten Hag

På det nederlandske landslaget viste trener Louis van Gaal at den tidligere Feyenoord-spilleren kan gjøre nytte for seg i flere posisjoner.

Mot Belgia var den hardtarbeidende 23-åringen plassert i midtforsvaret for å stanse Kevin de Bruyne.

-Jeg puttet Malacia som venstre midtstopper, fordi Martins Indi ikke blir klar fra skaden før VM. jeg må se hvor andre spillere kan plasseres, og ønsket å gjøre det med Malacia, begynner Van Gaal til ESPN.

LES: Villa-keeperen har blitt en brikke i Manchester Uniteds overgangsplan

-Jeg plasserte ham i denne posisjonen fordi De Bruyne spiller mye på den siden. Det er bedre å ha en pit bull som Malacia i stedet for noen som Daley Blind som forsøker å løse ting taktisk. De Bruyne har mer akselerasjon enn Blind også, så jeg plasserte Malacia der, sier den nederlandske landslagstreneren.

Og det fungerte. Kevin de Bruyne ble holdt av måltavla, og Nederland vant med clean sheet mot et av verdens beste landslag – med venstreback Malacia i midtforsvaret.

Søndag, 2. oktober står Kevin de Bruyne og Manchester City klare for å ta imot byrival United på Etihad, en idé å putte inn pit bull Malacia i midtforsvaret, Ten Hag?

LES OGSÅ: Skulle redde Manchester United – fikk blankt avslag