Skal ikke oppleve det samme Saudi-trøkket som i sommer.. (foto: liverpool, twitter)

I sommer har Liverpool vært skremmende mye linket til Saudi-Arabia, en utvikling Jürgen Klopp må ha lidd seg gjennom. Jordan Henderson ble hentet av Steven Gerrards saudiarabiske klubb, Fabinho fulgte også sporet av saudiarabiske penger. Dette kom på toppen av at Firmino og Mané begge gjorde det samme, mens Salah ble værende på Anfield på tross av økonomiske tilbud i ekstrem-klassen. Nå jobber Liverpool med å stanse fremstøt mot nok en spiller.

Ifølge journalist Rudy Galetti har saudiarabiske klubber vist stor interesse for Thiago Alcantara som står med kontraktsutløp neste sommer. Ifølge Galetti er interessen «konkret og ekte». I september var Thiago linket til tyrkiske klubber. Dette skjedde ikke, men det har vært forventet at spanjolen er på vei ut neste sommer.

LES: Får forbud mot å signere spillere som Aguero, Aubameyang og Lewandowski

Ifølge Galetti er ikke dette nødvendigvis tilfellet.

-Liverpool har lagt til på agendaen diskusjon om fremtiden til Thiago Alcantara, begynner journalisten til Tribal Fotball.

-Liverpool og Jürgen Klopp spesielt, ønsker å overbevise den spanske midtbanespiller om å forlenge kontrakten for en kort periode… Det er forventet at kontakt blir gjort i løpet av de kommende ukene, sier Galetti.

LES OGSÅ: Messi ringte dommeren etter den kaotiske VM-kampen mot Nederland

Dette betyr at Liverpool skal benytte perioden med «arbeidsro» frem til januar for å overbevise 32-åringen, etter dette står Thiago fritt til å åpne døra for å forhandle med alle han ønsker.