Arsenal legende Arsene Wenger og nåværende suksessmanager Mikel Arteta

The Gunners har hatt en ekstremt aktiv sommer hvor de signerte stjerner som Declan Rice, Kai Havertz og Jurrien Timber for en samlet sum på over 2,6 milliarder kroner.

Et område de imidlertid ikke styrket, en høyreving, med Havertz spilt på midtbanen under hans opphold på Emirates så langt. Arsenal har Eddie Nketiah og Gabriel Jesus som alternativer foran, med Bukayo Saka, Reiss Nelson, Gabriel Martinelli og Leandro Trossard alle i stand til å spille bredt og sentralt.

Les: Forhandler med Frank Lampard akkurat nå

Det hevdes imidlertid at manager Mikel Arteta ønsker mer konkurranse i angreps-rollene.

Daily Mirror-skribent Ryan Taylor skriver at Arsenal endelig los på Wolves-stjernen Pedro Neto. – Han er en høyresidig angriper som også kan spille på venstresiden, Neto ble speidet av Arsene Wenger tilbake i 2017 da han var Arsenal-sjef.

Han har gjort et «godt inntrykk» på Arteta og Edu siden paret ankom Emirates Stadium i 2019. – The Gunners sies å overvåke ham i forkant av et januartrekk – selv om hans økende betydning hos Wolves kan gjøre en avtale utfordrende å fullføre.

23-åringen pådro seg en korsbåndsskade i 2021 som avsporet hans karriere i 10 måneder. Men er tilbake med bravour. Han er en av Premier Leagues beste kantspillere, som ble bevist under lørdagens 2-1-seier over Manchester City på Molineux.

Den portugisiske landslagsspilleren mottok ballen inne på egen banehalvdel før han stormet nedover flanken og slo flere forsvarsspillere, før innlegget hans utilsiktet ble headet inn av forsvarsspiller Ruben Dias til selvmål.

Kantspilleren, som er representert av superagent Jorge Mendes, har også blitt koblet til en potensiell overgang til Manchester United. Rapporten hevder at Arsenal hadde Neto på sin shortlist sommeren 2022, men ble utsatt på grunn av Wolves’ høye prisantydning.

LES OGSÅ: Messi ringte dommeren etter den kaotiske VM-kampen mot Nederland