Federico Chiesa

Slik det ser ut nå er det eneste som kan få Jadon Sancho til å bli værende i Manchester United at manager Erik ten Hag får sparken. Foreløpig er nederlenderen sikker og med noen enkle kamper fremover kan han holde seg i jobben i det minste et par måneder frem i tid.

Det sies at Jadon Sancho sin gamleklubb Borussia Dortmund er interresert, men ikke villig til å betale den enorme lønnen som den engelske venstrevingen får. – Det mest sansynlige fra januar blir et utlån, trolig ikke til en Bundesliga-klubb, men til en Championship-klubb hvor mesteparten av lønna fortsatt betales fra Old Trafford.

Calciomercato skriver at Manchester United har sett seg ut Juventus-vingen Federico Chiesa. De frister den gamle dame med 60 millioner euro. I fjor sommer, da Juventus signerte på en overgang for Chiesa med Fiorentina for 42,5 millioner euro var ikke managersituasjonen avklart slik at et kontrek bud kunne bli gitt. Dessuten hadde Glazer-familien satt store begrensninger på spillerbudsjettet.

Les: Fikk ikke komme på grillfesten engang

25 år gamle Federico Chiesa er en svært imponerende og sprudlende venstreving som har vært med å vinne EM med Italia og samme år, 2021, ble kåret til årets spiller i Serie A. – Han har gått i gradene i Fiorentina helt siden han var en liten gutt. – Flere ganger også før overgangen til Juventus har speidere fra Manchester United og andre Premier League klubber sittet på tribunen på Stadio Artemio Franchi og fått med seg Chiesa sitt voksende talent.

Les på F7: Sir Michael Caine har bestemt seg for å slutte som skuespiller