Hvis noen fortsatt tror det ikke er krise på Old Trafford, med den dårligste starten på en sesong siden tre år før Premier League ble opprettet vil merkelige historier om barnslig oppførsen endre på det.

Jadon Sancho er fullstendig ute i kulden hos manager Erik ten Hag. – Den engelske høyrevingen har ikke tenkt å legge seg langflat og be om unnskyldning for sin kommentar etter å ha blitt utelatt i troppen mot Arsenal for omtrent en måned siden og den nederlanske manageren firer ikke heller.

Les: Det var ikke det tynne gresslaget over betong som var årsaken til at Karim Benzema sitt lag nektet å spille Champions League kamp

Etter kampen hevdet Ten Hag at Sancho hadde blitt ekskludert fordi treningsprestasjonene hans ikke var til tilstrekkelig standard, en anklage den 23 år gamle kantspilleren på det sterkeste tilbakeviste i et innlegg på sosiale medier som han senere slettet.

United kunngjorde at Sancho ville være på et personlig treningsprogram borte fra førstelagsgruppen i påvente av en løsning på «lagdisiplinproblemet.» – Den løsningen kommer trolig aldri!

Jadon Sancho er ute av førstelaget, får ikke trene med andre spillere på hans nivå, utestengt fra garderoben og får ikke spise lunch i kantinen.

Etter det siste tapet mot Crystal Palace inviterte Erik ten Hag spillerne til grillfest for å bedre stemingen og «de interne relasjoner» – Jadon Sancho fikk ingen invitasjon og ble, som Sky Sports meldte «blokkert fra å delta».

Les: Neymar tror knapt det som møter ham av gressmatte: «Det er ikke mulig!»

Erik Ten Hag arrangerte grillfest på Carrington på søndag for familiene til spillerne og ansatte.

The Mail Online melder at stort sett hele United-troppen møtte opp til arrangementet, som ble godt mottatt av spillerne etter en like populær begivenhet forrige måned.

Familiene fikk sunn grillmat, i tillegg til flere aktiviteter lagt opp til barna, inkludert et hoppeslott, ansiktsmaling og underholdere.

Ten Hag skal ha vært svært sosial og pratet med familiemedlemmer.