Videre i Champions League. (foto: arsenal, twitter)

Det er slutt med enkeltstående gode kamper av Arsenal. Årene med prestasjoner som svinger fra mesterlig til katastrofal er over. The Gunners har nå en tropp, enkeltspillere og manager som gir stabilitet til å levere på høyeste nivå gjennom en hel sesong. Da er det ingen grunn til å styre unna de største signeringene.

Vi vet det fortsatt er tidlig i sesongen og husker godt forrige sesongs «mini-kollaps» de siste månedene, men når en formsvikt resulterer i andreplass i Premier League, kan supporterne egentlig ikke klage. På vei inn i desember står nå Arsenal på topp i Premier League og med en vanvittig energi i Champions League. Stakkars franske Lens var på feil sted til feil tid på onsdag.

LES: Nok en helt vill aften for tidligere RBK-spiller Casper Tengstedt

Før dommeren blåste til pause, hadde Arsenal blåst Ligue 1-klubben av banen. Fem scoringer, fem ulike målscorere: Kai Havertz, Gabriel Jesus, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli og Martin Ødegaard.

Dette var klubben som vant 2-1 mot Ødegaard og gjengen tidligere i måneden!

Lens slapp unna tosifret, Arsenal «nøyde seg» med 6-0 seier. Ikke rart Premier League-klubben er så stinn av selvtillit at de jobber med muligheten til å bære en Kylian Mbappé-signering og overbevise franskmannen om at de største titlene vinnes i Arsenal-drakta.

Ifølge Daily Record-journalist Duncan Castles har Arsenal-ledelsen startet å «utforske finansielle og sportslige parametere som er involvert i en signering av Kylian Mbappé», der PSG står uten krav om overgangssum og Real Madrid velger bort å investere i franskmannen.

LES OGSÅ: Brasiliansk journalist nekter å tro Carlo Ancelotti glipper

Arsenal is on a roll!