Noen kjøper seg en ny dress til jul, andre kjøper Man United. (foto: ratcliffe, twitter)

Denne uken kom ryktet om at Sir Jim Ratcliffe har gitt Carlo Ancelotti tilbud om å ta over Manchester United neste sommer når Real Madrid-kontrakten løper ut. Ancelotti har det siste året vært så sterkt linket til jobben som brasiliansk landslagstrener at forventningene er sterke til at den italienske reven går direkte over i jobben for å lede Brasil til en etterlengtet VM-tittel. Som en av verdens beste og mest meritterte trenere er det likevel å forvente at Ratcliffe vurderer Ancelotti som ny Manchester United.

Den brasilianske journalisten Andre Rizek hos SporTV har sjekket bindingen til jobben i Brasil, og hevder Carlo Ancelotti ikke har mulighet til å ende opp på Old Trafford – eller forlenge med Real Madrid.

LES: Manchester United sirkler inn «fire vintersigneringer» inkludert en potensiell Sofyan Amrabat-erstatter

-For det brasilianske fotballforbundet (CBF) har ingenting endret seg. CBF vet de har juridiske garantier for at Ancelotti blir trener for Brasil fra juni neste år og at han ikke vil ombestemme seg. Plan A, B og C er Carlo Ancelotti, og CBF forstår at det ikke er noe på verdensscenen som vil få ham til å ombestemme seg fordi han er interessert i å ta ansvar for landslaget og at det sannsynligvis vil være den siste trenerjobben hans, sier den brasilianske journalisten.

LES OGSÅ: Kan ende opp med å blokkere Anthony Martial-exit

Her er det noen som ikke akter å miste Ancelotti som brasiliansk landslagstrener. Likevel, bestemmer Sir Jim seg for Ancelotti og gir italieneren et prosjekt han ikke kan takke nei til, har vi tidligere sett at «juridiske garantier» er til for å brytes i fotballens verden.