Kasper Tentstedt gikk rett fra skadebenken til rundens lag. (foto: Benfica, twitter)

Dette skulle være Benficas aften. 3-0 ledelse mot Inter Milan etter første omgang. Tremålsledelse. Hjemmebane. Alt lå til rette for at Serie A-klubben skulle sendes hjem som den store taperen. I andre omgang snudde alt. Da dommeren blåste for full tid, viste måltavla 3-3. En gedigen skuffelse for Benfica og Casper Tengstedt, men for dansken var det en kamp som virkelig befester hans nye posisjon i troppen til Roger Schmidt.

Tidligere denne måneden gikk den tidligere RBK-spilleren av banen som matchvinner i en av seriens viktigste kamper mot Sporting. På onsdag var dansken arkitekten bak samtlige tre Benfica-scoringer.

LES: Vi vet alle hva to André Onana tabber i Champions League betyr

Før Inter-kampen hadde Tenstedt fått tillit i 12 minutter fordelt på to CL-kamper. På onsdag var han endelig med fra start, en mulighet han tok så til de grader vare på.

Etter seks minutter headet Tengstedt på foten til Joao Mario, som hamret den inn i mål. Syv minutter senere snappet Tengstedt opp en ball, spilte den på tvers til samme Joao Mario til 2-0. Halvtimen sernere var duoen igjen på farten. Tengstedt med kald chip til portugiseren, som elegant sendte ballen over streken til 3-0.

Fredrik Aursnes var selvfølgelig på plass fra start for Benfica. For Tengstedt har matchvinnende scoring mot Sporting og tre assists i Champions League sørget for at trener Schmidt har fått en ny spiller inn i førsteelleveren til Benfica. Stort!