Reus har lært opp unggutta til å ha det gøy på banen. (foto: Borussia Dortmund)

Mange husker Marco Reus best for tiden som Haaland-bro da de to gutta herjet med motstanderne – og hverandre etter Dortmund-scoringer. Nå jobbes det for å hente 33-åringen til Manchester.

Men ikke Haalands lyseblå del av byen. Ifølge overgangsjournalist Christian Falk har Erik Ten Hag tidligere hatt dialog med agenten til Marco Reus, der United-manageren skal ha uttrykt stor interesse for å hente Dortmunds kaptein til Old Trafford. Ifølge Falk avventer United nå sitasjonen og venter til Reus går ut som free agent til sommeren.

LES: Bailly straffes hardt for taklingen selv Roy Keane ikke kunne gjort verre

Reus står med 365 kamper, 156 mål og 118 assists i Dortmund-drakta, denne sesongen har den offensive midtbanespilleren vært hemmet av ankelskade, men frem til skaden i oktober var kapteinen selvskreven på banen fra start.

Med en lønn på rundt 12 millioner euro hos Dortmund, skal Man United ikke ha problemer med å møte forventningene til den tyske veteranen hvis Ten Hag bestemmer seg for å inkludere Reus i planen for neste sesong.

LES OGSÅ: Sander Berges klubb utestengt fra overgangsmarkedet

Ifølge The Mirror ble agenten til Reus observert på tribunen da Manchester United hamlet opp med City i byderbyet forrige helg. 33-åringen holder tydeligvis døra åpen. Ender det med signering hos de røde djevlene, blir det alt annet enn bro-klemmer mellom Haaland og Reus i byderbyet.