Stor glede etter scoring og stø kurs tilbake til Premier League.

Sander Berge ble med Sheffield United ned fra Premier League etter 2020/21-sesongen, nå har den norske landslagsspilleren jobbet seg tilbake sammen med klubben og er i posisjon til å vinne billetten til direkte opprykk fra Championship. På fredag kom et overgangsforbud som kan stikke kjepper i hjulene til klubben.

Sander Berge har vært på banen i 18 av 27 Championship-kamper og har levert 4 scoringer og 3 assists. De siste fem kampene har nordmannen vært på banen fra start, mot Blackpool satte Berge inn første scoring i den viktige 1-2 seieren.

LES: «Det ser ut som Conte ikke ønsker å være her»

Sheffield holder stø kurs mot opprykk, 4 poeng bak Burnley på topp og 11 poeng foran Watford på 3. plass. I januar skal klubben hente en angrepsforsterkning for å sikre trøkk helt inn til sesongslutt, men dette stanses nå av EFL.

For ifølge Sky Sports og flere engelske medier har EFL gitt Sheffield United overgangsforbud i januar. Det er en manglende betaling på tidligere overgang som skal ha resultert i forbudet. Sheffield har to dager på å løse floken, vi håper duften av en direkte billett til Premier League gjør sitt til at klubben rydder opp.

LES OGSÅ: Tottenham vil ha verdens beste keeper