Eriksen tar seg av en av verdens beste. (foto: brentford, twitter)

Fotballens verden er og blir fascinerende. En spiller som for rundt ni måneder siden hadde et hjerte som sluttet å fungere scorer i verdens tøffeste liga mot et av verdens beste forsvar, de regjerende Champions League-mesterne går på en skikkelig heimebane smell mot jyplingen i Premier League som kjemper på nedre del av tabellen. På lørdag var ballen igjen «rund» og uforutsigbar.

Vi må unnskylde oss til Chelsea-supporterne, men dette var en gnistrende forestilling på Stamford Bridge.

Les: Football-Insider: Everton har funnet neste forsvarssjef hos Leicester

Scoringer av Vitaly Janelt x 2, Christian Eriksen og Yoane Wissa, med trøstescoring til Chelsea av Rüdiger. 1-4 med samtlige scoringer i andre omgang!

Før lørdagens kamp hadde Chelsea-forsvaret så og si stengt butikken med to baklengs på syv kamper, mot Brentford rant det fire inn i løpet av trettisyv minutter.

Les på Tysk fotball: Dobler lønna for å holde Bayern München på avstand

Kristoffer Ajer, Brentford-forsvaret og David Raya slapp bare Rüdiger gjennom med sitt kanonskudd, resten av superstjernene hos de regjerende Champions League-mesterne kom til kort. Wow!

Brentford fjernet seg komfortabelt lenger unna nedrykksstriden, mens Chelsea gir Arsenal, Manchester United og Tottenham muligheten til å nærme seg 3. plassen i Premier League.

Les: Zinckernagel og Nottingham Forest har virkelig fått ferten av Premier League