Foto: Råde IL: Simen Kind Mikalsen

Den 28-årige venstrebacken Simen Kind Mikalsen startet sin karriere i norsk toppfotball i Ullensaker/Kisa i 2012, før han i 2013 signerte for Lillestrøm. Der har han vært en trofast bidragsyter fram til i år og står oppført med nesten 180 kamper for gultrøyene.

Graver overraskende dypt!

Denne sesongen har ikke vært bra, med skader og ekstremt lite spilletid, da Lillestrøm ikke ville forlenge etter årets sesong var Simen klubbløs og i villrede. Vi hadde regnet med at neste stopp ville være en OBOS-Ligaklubb eller i det minste en klubb i Post-Nord med ambisjon om å rykke opp. Istedenfor valgte han Råde som befinner seg nede i Amedialigaen, en liga som består av amatører og pensjonerte spillere som vil holde seg i form.

Les: The Athletic: En legende vender hjem!

Simen som er bosatt i Sarpsborg skal være godt fornøyd med Råde som har som ambisjon å rykke opp fra det femte høyeste nivået i Norge.

«Jeg har fått et kjempegodt inntrykk av Råde, og jeg gleder meg veldig til å komme igang med sesongen og til å ta fatt på nye, spennende arbeidsoppgaver utenfor banen»

Simen Kind Mikalsen, som blant annet innehar en litt spesiell rekord. – I 2017 scoret han i det 2. spilleminutt mot Sarpsborg 08 i cupfinalen, og dette er faktisk den raskeste scoringen i en cupfinale gjennom tidene.

Den aller siste fikk Simen fikk for Lillestrøm da han ble byttet inn ett minutt før slutt i serieavslutningen 12. desember. – Det var også eneste gang venstrebacken var på banen for Lillestrøm i Eliteserien sist sesong.

Nå går turen til Råde IL. Der har Mikalsen signert en toårskontrakt melder klubben på sine hjemmesider, i tillegg til å være ansatt i en deltidsstilling i klubben.

Les: Har klart kunststykket å få blakke Barcelona til å betale en halv milliard