Ledertype hos Leicester, det samme i landslagsdrakta. (foto: leicester, twitter)

Vanligvis tar vi det vinnende lagets perspektiv når vi hamrer ned et kampreferat, men denne gangen spilte Kasper Schmeichel en ufrivillig hovedrolle.

Klubbene som har Manchester City på kampprogrammet fremover bør grue seg. 7-0 mot leeds, 0-4 seier mot Newcastle og 6-3 mot Leicester nå på selveste Boxing Day.

Les: Xavi rydder opp i en av Koemans store feilvurderinger

Schmeichel ble vitne til at Guardiolas menn satte i et sinnsykt høyt tempo og løp over Leicester-spillerne. City produserte målsjanser helt fra start og hamret løs skudd på Schmeichel. Da det sto 21 minutter inn i kampen hadde dansken plukket tre baller ut av nettet.

Fire minutter senere presset City seg til straffe, Sterling sørget for at Schmeichel i løpet av tjuefem minutter hadde sluppet inn fire (4!) mål.

Etter pausen reiste Leicester seg med tre scoring, nå var det igjen kamp – i fire minutter. Scoring av Laporte og Sterling sendte Schmeichel og Leicester-spillerne småøre tilbake til London med 6-3 tap.

Les: Ancelotti bruker Haaland for å beskrive hvor god Benzema egentlig er