PSG akter å ødelegge planene til Ancelotti før neste sesong. (foto: real, twitter)

Vi bruker enhver anledning til å minne oss selv på at «vår mann» Erling Haaland er noe helt spesielt. Hva er da bedre enn å bruke Carlo Ancelottis beskrivelse når Real Madrid fosser videre i La Liga med åtte poeng ned til Sevilla.

Først skryter Ancelotti av midtbanen sin: -Disse tre (Modric, Kroos og Casemiro) er den beste midtbanen akkurat nå. Kanskje er boks-til-boks midtbanespillere mer de man tenker på, men Modric, Kroos og Casemiro har så mye erfaring og er så gode til spillet at de er ekstraordinære. Når de tre er sammen, er det ingen som kan måle seg med dem, begynner Real-manageren.

Les: The Athletic: En legende vender hjem!

Så til Haaland. For da Ancelotti skulle beskrive hvor god Karim Benzema med sine 15 på 18 La Liga-kamper og 5 scoringer på 5 CL-kamper egentlig er, bruker reven Ancelotti «vår mann» som målestokk.

Like clockwork.. (foto: real, twitter)

-Benzema er en spiller som gjør forskjellen. Vi så det igjen i kampen mot Athletic med to raske scoringer etter hverandre. Han er i fantastisk form. Han har tilført en regelmessighet til spillet sitt, og det er å sette ballen i nettet. Han er på nivå med Cristiano Ronaldo eller Erling Haaland, sier Ancelotti.

Les: Conte overbevist om at han har knekket Harry Kane-koden

Han er på nivå med Ronaldo eller Haaland.