Tiltrekker seg talent til Nordøst-England.

Før Mudryk dro til med ny toppfart i Premier League i løpet av debutkampen, sto Antony Gordon med fartsrekorden foran Nunez og Haaland. Den engelske U21-stjerna har vært på banen i 18 kamper for Everton denne sesongen og har vært et av de få lyspunktene for supporterne. Nå selger klubben sin største juvel.

Det har vært ryktet den siste uka, ifølge Footballtransfers er Gordon nå på vei til St. James’ Park for legesjekk og signering. 21-åringen skal være tent på å spille under Eddie Howe.

LES: Per-Mathias Høgmo har signert!

Chelsea har vært på den versatile angrepsspilleren, ifølge Footballtransfers kilde har 21-åringen tatt til seg rådet fra Ross Barkley. Den tidligere Everton -og Chelsea-spilleren advarte Gordon mot London, som var «en by med distraksjoner» .

Dermed blir det Nord-Øst England og Newcastle by på 21-åringen. Eddie Howe har i tillegg vist med Miguel Almiron at vekstmulighetene er gode hos the Magpies denne sesongen. Everton mottar rundt 40 millioner pund som takk for utviklingsjobben de har gjort med Gordon siden 2012.

LES OGSÅ: Bayern kvitter seg med mentoren til Manuel Neuer