(foto: liverpool, twitter)

Liverpool manager Jürgen Klopp har samme problemer med å få laget til å fungere optimalt, akkurat som Chelsea, men den tyske manageren velger motsatt strategi enn London-klubbens forholdsvis nye eiere.

Mens Liverpool er forsiktig, presenterer Chelsea nye spillere på løpende bånd. – Til Daily Mirror kommenterer Klopp: «Ingen vet hvordan de lykkes»

Chelsea brukt over fem milliarder kroner på kjøp og leie siden Todd Boehly tok over som ny eier i fjor.

Les: Arsenal droppet Weghorst-signering

Jürgen Klopp er ikke sen med å merke seg forskjellene mellom klubbenes tilnærming. «Det er mange forskjellige måter du kan gjøre det på, men alt avhenger av situasjonen du er i. Chelsea med de nye eierne,.. ingen vet nøyaktig hvordan de lykkes. Hvordan de kan bruke så mye penger. Andre lag… ingen liker at jeg snakker om dette»

«Men omstilling tar tid hvis man ikke har uendelige mengder penger. Ellers kan du stort sett endre ting over natten, bare få inn ti nye spillere»

Videre mener Jürgen Klopp at han er fullt ut forpliktet til å lede Liverpool gjennom endringen som klubben står overfor. «Jeg sier ikke at det er vår største utfordring, men det er en utfordring. Det er også en av hovedgrunnene til at jeg signerte en ny kontrakt fordi jeg vet at det er nødvendig»

«Det vil ikke skje over natten. Men se for deg situasjonen akkurat nå hvis det var en annen trener i stolen her. Da hadde jeg vært på ferie et sted og alle ville ha kalt navnet mitt: «Med ham hadde dette aldri skjedd!». Men jeg er tydeligvis ikke mirakelmannen.»

Les på Radiosporten: Ole Gunnar Solskjær befinner seg ikke på noen lister

Liverpool ligger på niendeplass i Premier League etter 19 spilte kamper, ti poeng bak Manchester United på fjerdeplass som betyr å spille i Champions League neste sesong.