Gnabry i siste skrik. (foto: bayern, twitter)

Når du drar inn noen millioner i uka på å spille fotball, da gjelder helt andre regler på fritiden. Når du spiller på kontrakt hos Bayern München, da legges liste enda høyere.

1-1 kampen mot FC Köln fikk Bayern-ledelsen til å sitte å vri seg i VIP-stolen. Bundesligas 10. beste klubb dro til med sjokkåpning og scoring etter fire minutter. Vanligvis er dette nok av tid for Bayern til å snu kampen, men denne gangen ble det så vidt redning av poeng. Joshua Kimmich reduserte i det 90. minutt. RB Leizpig hadde hamret inn til 1-6 seier mot Schalke, så nå ligger rivalen bare fire poeng bak toppplasseringen.

LES: Per-Mathias Høgmo har signert!

Serge Gnabry hadde alt annet enn en god dag på jobb og ble byttet ut etter første omgang. Etter kampen tok sportsdirektøren frem en episode fra forrige uke for å slippe ut litt damp fra trykkokeren.

For etter forrige helgs 1-1 mot RB Leizpig, dro Gnabry rett til Paris Fashion Week. Bayern-stjerna la selvfølgelig ut skrytebilder fra turen på sosiale medier, noe som ikke ble tatt godt i mot hos Bayern.

-Det er amatørmessig, begynner sportsdirektør Hasan Salihamdzic ifølge Bulinews.

-Det er akkurat dette Bayern München ikke er, boltre seg når du har en fridag. En fridag er for hvile så du kan steppe opp og akselerere inn mot neste kamp, kommer det fra Bayern-direktøren.

Som lover en lengre samtale med Gnabry. Én fattig assist på de to siste kampene fra høyrevingen gir definitivt ingen velvilje fra klubbledelsen.