Bayern akter ikke å stå i kø bak denna karen. (foto: united, twitter)

Manchester United var lenge linket til den hotteste midtstopperen på markedet om dagen, Dayot Upamecano. Selv om han til tider ble rundspilt på Old Trafford i Champions League-kampen forrige oktober, har den unge franskmannen alt som skal til for å prege de største kampene.

Verdens beste klubb, Bayern München, registerte selvfølgelig den sterke interessen for 22-åringen og tok grep denne uken. Bundesliga-giganten hadde ingen planer om å la United, Liverpool og de andre få legge planer for sommeren, og trykket like godt på utkjøpsklausulen på rundt 415 millioner kroner i helgen.

Les: Maguire er drittlei

Nå går Hansi Flick og gjengen også etter neste United-mål. Hos Norwich er det en ekstremt lovende høyreback som har imponert denne sesongen. Max Aarons har vært linket til United og Barcelona, men ifølge Daily Mail kommer Bayern til å satse for fullt for å overbevise Aarons om at mulighetene og trofeene ligger i Bayern.

Les på F7: Vinteren blir kortere

Norwich har kontrakt med 21-åringen til 2024, men ifølge den engelske avisen kommer Bayern til å strekke seg langt for å overbevise økonomidirektøren om at Aarons bør sendes til Bundesliga i sommer.

Mens klubber som Barcelona og Real Madrid dytter generasjonsskiftet foran seg, vil Bayern München være rigget med en gjeng noen-og-tjueåringer allerede fra sommeren.

Har United virkelig råd til å miste muligheten som ligger i Aarons?

Les: Stabæk bekrefter salg av Emil Bohinen