Grant. (foto: grant, twitter)

Når Lee Grant innså at kronprinsen på Old Trafford, Dean Henderson, ble hentet hjem fra Sheffield, skjønte 38-åringen at billetten med spilletid garantert var borte fra bordet. Frustrerende, men likevel spiller den tidligere Stoke-keeperen en viktig rolle for gjengen til Solskjær.

Grant signerte kontrakt i 2018 og har siden den gang sluppet til i to kamper. At en keeper holder ut med å gi alt på trening gjennom regn, hete og snø for så å sitte og se på, det er ikke lett å bli klok på. Men når vi ser på fødselsattesten til Grant og får høre hvilken rolle han spiller på treningsfeltet til United, er det lettere å forstå.

Les: Maguire er drittlei

Ifølge Teamtalk har Grant brukt sin erfaring til å lede 23-åringen Henderson på treningsfeltet. Ifølge Daily Star har United tenkt å ta med seg dette videre. Så hva er det nestebeste du kan gi en keeper etter spilletid? Den engelske avisen hevder United kommer til å gi Grant en rolle som mentor og keepertrener når kontrakten løper ut i sommer.

Les på F7: Lady Gaga gir ut nytt album med urgamle Tony Bennett

Vi liker kloke valg, og dette høres ut som et klokt valg. Ta vare på det som fungerer og belønn lojalitet der det er mulig.

Les: Sikret seg først Upamecano, nå går Bayern for neste United-mål