Jobber hardt for å bli en lagspiller. (foto: chelsea, twitter)

Todd Boehly tok på seg sportsdirektør-slipset i tomrommet på Stamford Bridge etter en av Europas beste sportsdirektører, Marina Granovskaia. Da resultatene uteble første del av forrige sesong, først med Tuchel, så Potter, svarte Boehly med å sette seg på flyet og hente Arsenals toppmål i januar. Amerikaneren hadde kuppet Artetas signering, kampen var vunnet. Så kom hverdagen for ekstremt hypede Mykhailo Mudryk.

Han ble nevnt sammen med Haaland som en av de virkelig ekstreme angrepstalentene, men der Haaland leverte fra første Premier League-kamp for Guardiola, kom Mudryk til en kaotisk situasjon der det var forventninger om at han skulle redde Chelsea med scoringer.

LES: Rapport om Mbappés raserianfall har nådd Madrid

Vi vet nå at den unge ukrainske landslagsspilleren ble møtt av en nådeløs ny arbeidshverdag der triksene som hadde fungert i ukrainsk liga ble til mye finter og lite effektivitet i verdens tøffeste liga.

Nå uttaler Pochettino seg om signeringen av Mudryk og sender indirekte en ikke-bestått-karakter til «sportsdirektør» Boehly.

-Han er selvfølgelig veldig talentfull, men du må go with him very slowly. Han forsøker nå å være mer åpen, tilpasse seg og være mer involvert i hver situasjon, ikke bare på banen, men også utenfor. Jeg mener han gjør en massiv innsats for å integrere seg og forstå bedre hva det betyr å spille som et lag, begynner Pochettino ifølge Footballtransfers.

LES OGSÅ: Neymar fikk sjokk da han så «gressmatta» han tvinges til å spille på

-Du betaler store penger, men det er en stor utfordring med hvor de kommer fra. Det er ikke kun om å bytte klubb og prestere når du er ung. Det handler om tilpasning, det handler om å hjelpe dem til å tilpasse seg. Det mest krevende å forstå er at disse gutta (unge talenter) trenger å etablere seg og føle seg komfortable – og så utfolde talentet deres, doserer Chelsea-manageren.

Den var visst til deg, Boehly.