Tydelig flaue takker Mbappe og Enrique PSG-supportere for oppmøtet. (foto: psg, twitter)

Tre seire på syv kamper. Dette er status for Kylian Mbappé og PSG. Luis Enrique har uten tvil bragt noe nytt inn i PSG-troppen, som bortsatt fra den franske 24-åringen er strippet for de største superstjernene. Likevel, for Mbappé som forrige sesong resignert uttalte etter den tidlige Champions League-exiten at dette dessverre var potensialet til PSG-troppen, er det alt annet enn happy days på Parc des Princes.

I hele sommer har PSG og Mbappé kranglet så bysta føk om veien videre, det hele endte med at 24-åring strittet imot forlengelse, fikk innpass i kamptroppen og spiller «som ingenting har hendt». Neste sommer kan franskmannen spasere ut som free agent – hvis han fortsatt vil.

LES: En av historiens beste midtbanespillere har nådd trenerbunnen

Forrige gang Mbappé presset på for exit til Real Madrid, fikk PSG-ledelsen superstjerna til å bli, mot selv å diktere hva han ønsket seg av lønn og påvirkningskraft i klubben.

Det er derfor ikke med sikkerhet at Real Madrid neste sommer faktisk ender opp med Mbappé i troppen. Ifølge spanske Defensa Central har Real Madrid-ledelsen nå fått rapport om at Mbappé eksploderte i raseri i PSG-garderoben etter 0-0 mot Clement.

LES OGSÅ: Ledig trenerjobb skriker etter Graham Potter

For Real Madrid-ledelsen er dette vakker musikk når deres toppmål går gjennom den ene sportslige nedturen etter den andre hos PSG.