Nico Williams

Athletic Bilbao har de siste sesongene levert litt bedre enn de pleier. Fra å være et lag som stort sett befinner seg midt på tabellen kjemper de nå om spill i Europa. – Akkurat nå ligger de på 6.plass i La Liga.

Det som virkelig har begynt å virke inn på satsningen i La Liga og økonomien som er god, er akademiet som produserer god fotballspillere på løpende bånd. – En av dem som har gått i gradene i klubben og som nå leverer så det holder er 21 år gamle Nico Williams.

LES: Champions League-rival rapper vill idé fra Ten Hag

Nico Williams har scoret tolv mål og elleve assist på 89 kamper siden debuten i Athletic Bilbao-trøya. 21-åringen er et ettertraktet navn og har nylig blitt koblet til blant annet Barcelona.

Nå kommer informasjon som hevder at en annen spansk storklubb viser interesse for den raske kantspilleren.

Mundo Depotivo hevder at Real Madrid vurderer å prøve å signere Williams allerede i vinter. 21-åringens kontrakt går ut neste sommer, noe som betyr at han står fritt til å starte forhandlinger med andre klubber når overgangsvinduet åpner i januar.

Ifølge samme avis er mange klubber interessert i å signere spanjolen som Bosman. Manchester United og Liverpool er eksempler på andre storklubber som er med i kampen.

Nico Williams har ti landskamper for Spania på rekorden.

Les: David Beckham forteller om alt fra starten, møte med berømmelse og hans største nedtur