Neto tilbake på blokka.. (foto: arsenal, twitter)

De første årene i Wolves-drakta ble Pedro Neto vurdert som en av de beste unge vingene i Premier League. Så kom kneskaden i april 2021 som satte portugiseren ut i lengre tid, etter dette har det blitt smått med spill fra start. I 2022/23-sesongen kom det bare en fattig scoring fra Neto i løpet av 32 kamper. Nå kan 23-åringen være tilbake på sporet. Arsenal-speidere har igjen sett verdien av å bruke noen timer på Molineux fremover for å holde følge med Neto.

Ifølge 90mins kilder var Arsenal-speidere på plass for å oppleve Neto live mot Manchester City på lørdag. Her fikk de se Neto raide over 2/3-del av banen og presse frem første scoring i det som ble en overraskende 2-1 seier mot Treble-mesterne.

LES: Rapport om Mbappés raserianfall har nådd Madrid

90min melder Neto har vært et langsiktig mål for Arsenal, den siste måneden har speiderne vært på plass flere ganger for å observere den portugisiske landslagsspilleren.

Neto er venstrebent og stortrives på begge kantene. Arsenals eneste venstrebente ving på førstelaget er Bukaya Saka. 22-åringen har vært på banen fra start i de siste 87 Premier League-kampene, Neto kan være en glimrende konkurrent og backup-løsning.

LES OGSÅ: Ledig trenerjobb skriker etter Graham Potter

.