Max Verstappen har fått med seg verdens aller beste «Pit Stop» team, noe de har bevist gjennom dere sesongen. For tredje gang i 2019-sesongen har Red Bull knust pit stop-rekorden. I den brasilianske GP med formel 1 betjente de Max Verstappen på det første av hans tre stopp på utrolige 1,82 sekunder, og barberte seks hundredeler fra sin egen rekord på Hockenheim.

Det betyr også at de har «pakket inn» DHL Fastest Pit Stop Award for dette året. Med ett løp å gå er de nå 52 poeng foran Williams andreplass. Stoppet i Brasil var deres åttende DHL Fastest pit stop i 2019 og tar dem opp til totalt fem for sesongen.

Les: Sarri utelater Ronaldo: «Trenger å kjøle seg ned»

Brasil var perfekt for Red Bull på alle måter, fordi de ikke bare satte ny verdensrekord for dekkskifte. Max Verstappen, med start fra polposisjon, kjørte et enestående løp, der han holdt verdensmester Lewis Hamilton i sjakk og vant med en tre-stopp-strategi. (hvor alle tre gikk fryktelig fort)

Red Bull ble det første Formel 1-teamet som lykkes med å forsvare DHL Fastest Pit Stop Award to år på rad. Du kan lese mer om den raskeste Pit Stop Award her.