Adriano Galliani peker med tommelen.

Adriano Galliani var visepresident og og direktør i AC Milan fra 1986 til 2017 hvor han faktisk drev klubben på vegne av Silvia Berlusconi. Det at han fortsatt er sentral i det offentlige liv viser hvor lite de bryr seg om skandaler i Italia. – Han var ute å kjøre for noen år siden i den såkalte «dommerskandalen» i 2006 hvor han var tiltalt, dette i tillegg til å ta støyten for sin «velgjører» i mange sammenhenger. 

Nå er han medlem av det Italienske senatet og entusiastisk fotball-pamp. 

Kampen om den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic er knallhard til tross for at han er 38 år. Flere klubber kjemper om hans signatur og en av dem er AC Milan. – Klubben ønsker å fortelle Zlatan at hvis han kommer til de vil det være noe helt spesielt, noe han aldri har opplevd før. – Derfor har de engasjert sin gamle sjef i en sjarmoffensiv.

Adriano Galliani sier at hvis Zlatan Ibrahimovic kommer tilbake til Milan ville være et «romantisk» trekk, «likt da Cristiano Ronaldo kom til Italia.»

Svensken har blitt knyttet til en retur til klubben helt siden han dro i 2012, med ryktene som nå intensiveres fordi han vil være en gratis agent i slutten av desember.

I samtale meds Rai Sport, innrømmet Galliani – som signerte spissen for Milan i 2010 – at han gjerne ville se ham tilbake på San Siro.

«Det ville være romantisk om han kom tilbake. Men jeg har en regel, jeg snakker ikke om lag jeg ikke er involvert i lenger. Jeg er bare en fan av Milan nå.»

«Fortsatt ville hans ankomst berike italiensk fotball, på samme måte som da Cristiano Ronaldo kom til Italia.»

Bologna, Napoli, Manchester United og nå sist Tottenham er knyttet til Ibrahimovic, til tross for hans 38 år.