Siste år i Real Madrid dro Wales store sønn Gareth Bale inn 370 millioner kroner. Spillermessig har han blomstret opp igjen i MLS, men lønna er bare en brøkdel av det han tjente tidligere.

Sammelingen med før er lønna latterlig lag i Los Angeles FC.

LES: De Ligt ble «snytt» hos Juventus


Gareth Bale er et av de største navnene i MLS etter overgangen til LAFC.

Til tross for at han bare har vært med i én kamp så langt, er waliseren allerede en stor attraksjon for de i Los Angeles og rundt i ligaen. – Men i en liga som bruker et lønnstak og har ulike økonomiske regler, lurer mange på hvor mye den tidligere Real Madrid- og Tottenham-stjernen tjener.

Selv om han har fem Champions League-titler er ikke lønna noe å skryte av. Los Angeles Times melder at han kun vil motta 1,6 millioner dollar denne sesongen. På norsk ca 16 millioner eller for de som er glade i prosentregning omtrent 4,3%.

LES: Supporteropprør: «CR7 not welcome!»

Los Angeles signert Bale uten å bruke en av deres Designated Player-plasser, betyr dette at de fortsatt kan få et annet stort navn. Carlos Vela er den eneste spilleren for øyeblikket under kontrakt med den betegnelsen.

Har allerede fått valuta for småpengene!! – Gareth Bale scoret 2 – 0 målet i søndagens kamp mot Sporting.

Som et resultat rapporterer TUDNs Michele Gianonne at LAFC vurderer å hente inn en annen spiss, noe som ville gi dem en ganske fryktinngytende trio i angrep.