Julian Draxler

Draxler var en av de største talentene i Tyskland i tenårene. Den anvendelige venstrevingen startet ut på Shalke 04, hvor han debuterte i en alder av 17 år. På den tiden var han den fjerde yngste spilleren som spilte en offisiell kamp i Bundesliga. Han fortsatte senere med å levere 19 målbidrag i sin første sesong.

Han hadde også suksess med det tyske landslaget, men etter overgangen til den franske storklubben Paris Saint-Germain i 2017 gikk det tråere. – Alle anerkjenner hans talent og kvaliteter, men PSG er alltid på pletten og sikret seg de største stjernene. Det er tøft å skulle konkurrere med stuperstjerner som Kylian Mbappe, Lionel Messi og Neymar.

Les: Sett i forhold til gigantlønna i Real Madrid er Gareth Bale sin lønn nå latterlig lav

Julian Draxler har blitt koblet til flere Bundesliga-klubber som Borussia Dortmund og Bayer Leverkusen en stund, men det skal ikke være det han ønsker. Fremfor en retur til Tyskland frister det er med Premier League.

Franske Le 10 Sport melder at Newcastle har startet samtaler med tyskerens representanter. Ifølge opplysningene kan en avtale mellom PSG og Newcastle lande på omtrent en kvart milliard.

Julian Draxler har kontrakt med PSG til slutten av juni 2024.

LES: De Ligt ble «snytt» hos Juventus