Sergino Dest blir i følge spanske medier ikke Manchester United-spiller.

Sergino Dests fremtid i Barcelona henger i en svært tynn tråd da Xavi Hernandez er ute etter å selge den amerikanske høyrebacken. – Spilleren selv er opptatt av å bli på Camp Nou.

Til tross for interesse fra Bayern München og Chelsea, vil Dest bli Camp Nou og skal være klar for å kjempe seg inn på Xavis lag. USMNT-stjernen har ikke blitt hjulpet av skader og COVID-19, noe som har utelukket ham fra de fleste kampene siden Xavi tok ansvaret fra tidligere sjef Ronald Koeman.

Les: Har solgt en leilighet på 900 kvadratmeter for 1,6 milliarder

21-åringen er forholdsvis ettertraktet. Bayern München har kommet med et bud på 25 millioner euro som de spanske gigantene har avvist, til tross for deres desperate økonomiske situasjon. Det er sannsynlig at Dest selv ville ha sagt nei til flyttingen uansett. Bayern München manager Julian Nagelsmann har hatt Sergino Dest på blokka en god stund, Bild mener han har tålmodighet til å vente, det er grense for hvor lenge en spiller kan være ute i kulden.

Han har ikke vært med siden 4. desember 2021 i noen konkurranse! og har bare spilt 16 ganger denne sesongen, noe som er langt mindre enn han forventet. Dest tror fortsatt at han kan tilføre noe og snu ting i Barcelona.

Les: Marius Lode går fra Norges største suksess til Tysklands største nedtur