Maestro. (foto: real, twitter)

Solskjær ignorerte potensialet til Diogo Dalot, med Erik ten Hag har portugiseren misset bare fire minutter på elleve Premier League-kamper. Den selvskrevne kontraktsforlengelsen når avtalen løper ut i sommer? Nope. Nå ser verdens beste klubb muligheten som kan utnyttes.

Man United har opsjon på ytterligere år, men ifølge The Mirror har Dalots agent bekreftet at sånn det står nå, kommer klienten ikke til å signere forlengelse med United. Klarer ikke klubben å endre dette «sånn det står nå», tviler vi på at ten Hag er manageren som tvinger gjennom en opsjon på forlengelse mot spillerens vilje – for så å bruke ham som førstevalg i det neste året.

LES: Har Premier Leagues nest raskeste spiller!

Dermed kan sommerens overgangsmarkedet bli exit tid for Dalot. United kan benytte seg av forlengelses-opsjonen for å få ut noen hundre millioner på salg, det skal ikke by på problemer med å finne kjøpere.

Barcelona er linket til Dalot, det er liten tvil om at Mourinho ønsker seg høyrebacken til Roma, ifølge The Mirror har også verdens beste klubb, Real Madrid har fått beskjed de kan bare glemme å hente Joao Cancelo fra Manchester Coity, den neste fullbacken på ønskelista til Ancelotti skal være nettopp Dalot.

Med Real på banen, kan Man United hente ut minst 35 millioner pund på et Dalot-salg hvis de ikke klarer å overtale 23-åringen om å bli på Old Trafford.

LES OGSÅ: Tror sol, strender og dollars frister mer nå enn noen gang