Digger sikkert at sveitserne sendte Pogba og gjengen ut av EM. (foto: tottenham, twitter)

Etter en periode med bråk var Granit Xhaka forrige sesong fast mann hos Arteta, men har ikke lagt skjul på at exit Emirates ligger nær. Da Xhaka sammen med sine sveitsiske fotballbrødre hadde sendt de regjerende verdensmestere Frankrike ut i tidlig ferie, var italienske journalister interesserte i å lure frem noen svar om planen til Xhaka.

I den totale sveitsiske seiersrusen etter Frankrike-kampen ønsket Sky Sport Italia å sjekke ut mer om den sterke Xhaka-linken til José Mourinho. Første lurespørsmål var: «Skal vi gjøre interjvuet på italiansk?»

Les: Scott Parker ferdig i Fulham, går rett til ny jobb

-Italian? Not yet…, kom det fra Xhaka.

Ikke ennå.

Les på F7: Få med deg høydepunktene fra Viktor Hovlands historiske seier

Sky Sports Italia måtte selvfølgelig følge opp: Hva legger du i not yet?

-Det er alltid interessant å lære et nytt språk… La oss se hva som skjer. Alle vet hva Roma representerer. Idag er jeg Arsenal-spiller, etter EM avgjør jeg min fremtid, kommer det fra 29-åringen.

Hør ni gjökorna?

Ifølge Football-Italia har det allerede tikket inn et bud til Arsenal fra Roma på 12 millioner euro og 3 milllioner euro i bonus.

Ikke overraskende tar Sky Sport Italia de ikke altfor unnvikende svarende til sveitseren som bekreftelse på at neste stoppested blir Roma. Som Europamester, kanskje? Vi kan formelig se for oss Mourinho sitte og glise.

Les: Diario AS: Junior Firpo deal på plass – Premier League neste stopp