Go? (foto: villa, twitter)

Med Bjørn Engels shippet til Royal Antwerpen, er Dean Smith på jakt etter en ung midtstopper som kan gi Tyrone Mings og Ezri Konsa skikkelig kamp om hvert eneste spilleminutt. Ifølge Football-Insider har Villa målet klart i troppen til Solskjær.

Axel Tuanzebe. 23 åringen får mye ros av Solskjær, men med bare 37 kamper siden 2015 er det usikkert om dette er nok for Tuanzebe. Spesielt ikke når den sterke United-linken til enten Varane, Pau Torres eller Jules Koundé tyder på at arbeidssituasjonen for Tuanzebe blir enda tøffere kommende sesong.

Les: James Rodriguez har fluktruten klar

Aston Villa hadde Tuenzebe på leie i 2018/19-sesongen og har ikke overraskende bare gode minner fra dette arbeidsforholdet. Tuanzebe var nemlig en av nøkkelspillerne som kjempet Villa opp i Premier League.

Ifølge Football-Insiders kilde hos Villa har klubben konkret interesse for Tuanzebe og venter på positive signaler fra spiller og United som vil gi startskudd for et fremstøt.

Axel Tuanzebe

Les på F7: Få med deg høydepunktene fra Viktor Hovlands historiske seier

Med ett år igjen av kontrakten (opsjon på ett til) er det på tide at Solskjær bestemmer seg for Tuanzebes rolle i troppen.

Dean Smith og Villa er hvertfall klare.

Les: Senket Frankrike – nå venter Mourinho og Roma