Har mistet momentum etter to sterke sesonger. (foto: west ham)

Da West Ham signerte Lucas Paqueta fra Lyon på slutten av august, var dette til record fee. Sammen med syv andre forsterkninger har brasilianeren ikke bragt noen kortsiktig fotball-lykke for Hammers. Heller ikke for Manuel Lanzini.

Den argentinske landslagsspilleren (var i troppen i VM-kvaliken i mars) fikk ifølge Football-Insider beskjed rett før markedet lukket om at han var «free to go» på permanent overgang eller utleie, hos West Ham var det ikke mer å hente for den 29-årige playmakeren.

LES: Barcelona vil hente nok en Chelsea-stjerne

Agenten til Lanzini rakk ikke sommerlukkingen, ifølge Football-Insider blir det overgang i januar.

Moyes ser ikke lenger på Lanzini som en nøkkelspiller i troppen, forrige sesong da West Ham tok en 7. plass og nestensuksess i Europaligaen, var den offensive midtbanespilleren på banen i 46 kamper (7 scoringer, 4 assists).

Lucas Paqueta kom på tampen av august, men har ikke akkurat fått en «Haaland-start» på sesongen. 374 minutter på banen uten målpoeng – når West Ham virkelig trenger det – var ikke akkurat det David Moyes så for seg da klubben sendt 60 millioner euro til Lyon.

For Lanzini har det ikke så mye å si lenger, argentineren får minimalt med spilletid og er tildelt billett til januarmarkedet. Kanskje Moyes burde ha satset på noe som fungerte forrige sesong?

LES OGSÅ: Den eneste som ikke er bekymret hos Juventus er sportsdirektøren