(foto: united, twitter)

Hver gang vi skriver om Pogba og exit fra Old Trafford kommer det en haug med uffe seg-kommentarer fra United-supportere. Mange er drittlei hele Pogba-historien, men skal vi tro The Mirror, har United skjøvet frem et nytt tilbud om forlengelse.

På tross av alt surret rundt agent, spiller, kommentarer, skader, manglende form, er Solskjær og gjengen ikke klar for å sette strek over Pogba-historien på Old Trafford.

Les: The Mirror: Paul Pogba vifter bort tilbudet fra Manchester United

Georginio Wijnaldum har spilt for Uniteds erkerival siden 2016, og har fått sin del av nærkontakt med Pogba på banen. Basert på dette er ikke nederlenderen i tvil om at en hvilken som helst klubb i verden ville ha gjort ekstremt mye for å ha Pogba på laget.

-Hvis du spør hvilken som helst spiller fra en annen klubb om han ville ha Pogba med på laget, så ville alle si ja, fordi han er en ekstraordinær spiler med så mange kvaliteter. Han har det hele, han er en av de beste midtbanespillerne i verden, sier Wijnaldum til franske RMC Sport.

Wow, den var krystallklar om United-spilleren.

Se på Popidol: Nyt Haalands 40 heidundranes lekre Bundesliga-scoringer

Når PSG-linken til Pogba har økt i styrke, fikk Wijnaldum selvfølgelig spørsmålet om han kunne tenkt seg å spille i PSG-drakt med Pogba.

I would love (umulig å oversette til norsk) å ha Pogba hos oss. Jeg har spilt mot ham flere ganger, og vet hvilken spiler han er, avslutter Wijnaldum som denne uken byttet ut dressen med PSG-drakt.

Har ankommet Paris. (foto: fra PSG, twitter)

Ikke tvil om at dørene står vidåpne for Pogba i Paris.

Les: Gareth Bale, Toni Kroos og Raphael Varane tilbake på Valdebebas