Ledertype hos Leicester, det samme i landslagsdrakta. (foto: leicester, twitter)

Med den fødte kaptein Simon Kjær ute med langtidsskade, bar Kasper Schmeichel Danmarks kapteinsbind mot Nederland på lørdag. Nå gir Leicester-keeperen ansvaret videre, som en helt spesiell gest.

Det endte med 4-2 tap mot Nederland, men vi tror neppe det var dette som fikk Schmeichel til å tre ned som stedfortredende leder. På mandag bekreftet Kasper Hjulmann at Christian Eriksen er utnevnt til kaptein mot Serbia på tirsdag.

Les: Max Verstappen seiret i en helt vill Formel 1-runde!

-Christian blir kaptein i morgen. Jeg kan si at før jeg begynte å tenke på det, kom Kasper til meg. Simon, Kasper og Christian er tre forskjellige mennesker, men med fantastiske lederegenskaper. Noe av det som kjennetegner godt lederskap, er at man er generøs og vil hverandre det beste, sier den danske landslagstreneren ifølge Bold.

(foto: brentford, twitter)

Les på Tysk fotball: Bild: Dortmund står igjen med 3 potensielle Haaland-erstattere

For mindre enn ti måneder siden lå Christian Eriksen uten puls på EM-gressmatta omgitt av lagkameratene sine mens legene jobbet for å redde livet hans. 259 dager senere kom comebacket for Brentford i Premier League, på lørdag var det tilbake i den danske landslagsdrakten – med scoring. På tirsdag går han ut for Danmark som vikarierende kaptein.

En helt utrolig reise. For Kasper Schmeichel var det helt naturlig å overlate ansvaret på tirsdag til Eriksen.

Les: Ber Erik Ten Hag holde seg langt unna Manchester United