Kunne ikke dy oss, måtte bruke et gammelt bilde (foto: van gaal, twitter)

Da Louis «den store» van Gaal ble hentet til Old Trafford, var det som en aktiv keeperlegende. Med suksess hos Ajax, Barcelona og Bayern München skulle nederlenderen rydde opp hos Manchester United. Manageren gikk på en smell, fikk sparken og virker aldri å ha tilgitt klubben.

På tampen av sin andre sesong som United-manager vant van Gaal sin eneste tittel med United. FA-Cup finalen ble vunnet 2-1 over Crystal Palace etter ekstraomganger, to dager senere fikk nederlenderen og trenerteamet hans sparken.

Les: Bekreftet: Håvard Nordtveit skifter beite

Siden exiten i 2016 har det kommet drypp med galle fra van Gaal om tiden hos United, først i 2021 returnerte han til manesjen som landslagstrener for Nederland. Nå er neste nederlandske trener på vei til Old Trafford. Hvis Manchester United planlegger å signere Erik Ten Hag, håper vi han ikke ringer landsmann van Gaal for råd.

Ten Hag.

-Erik er en fantastisk trener, men Manchester United er en kommersiell klubb som gjør det vanskelig for en trener. Han bør heller gå til en fotballklubb, begynner van Gaal ifølge Voetbal International.

Bør heller finne seg en fotballklubb.

Les: Manchester United er ikke alene om å jakte toppkandidat

-Jeg vil ikke rådgi ham, han kan selv ringe meg, men han skal velge en fotballklubb og ikke en kommersiell klubb, avslutter den fortsatt sårede eks-manager hos United.