Kalidou Koulibaly

Forsvarsspilleren har blitt linket til United og andre store klubber ved en rekke anledninger, og han er allerede et hett navn på Old Trafford foran sommerens overgangsvindu. I år er han ønsket av både Manchester United og Barcelona, men Kalidou Koulibaly er klar til å signere en ny kontrakt med sin nåværende klubb Napoli, ifølge italiensk media.

SISTE: Tottenham går for Barcelona-stjerne!

Napoli er forberedt på å fornye Kalidou Koulibalys kontrakt, og de har et sjenerøst tilbud i tankene for deres kommende kaptein. Kontrakten til den 30 år gamle senegalesiske forsvarsspilleren går ut med Azzurri i 2023, og president Aurelio De Laurentiis ønsker å beholde den tidligere Genk-mannen, som vil bli klubbens nye kaptein etter at Lorenzo Insigne har bestemt for å dra etter denne sesongen.

Som rapportert av Calciomercato.com, skal Napoli redusere Koulibalys lønn noe i deres nye kontraktstilbud, som vil binde ham til klubben til de neste tre til fire årene, men han vil fortsatt være den som tjener best i troppen.

LEEDS: Kan miste stjernespiller på billigsalg

Koulibaly tjener for øyeblikket €6 millioner netto per sesong, men dette vil bli redusert til €5 millioner netto, som varer til 2025 eller 2026. Partene møtes snart for å skrive under hans siste store kontrakt som begge parter ønsker å forlenge. Den senegalesiske midtstopperen har spilt 27 kamper i alle turneringer så langt denne sesongen, totalt 2407 minutter. På den tiden har han scoret to mål, hatt to assist og hjulpet laget med å holde nullen i 10 kamper.