Jude Bellingham

Real Madrid skal være svært nær en avtale med Paris Saint-Germain stjerne Kylian Mbappé, hans avtale med den franske storklubben går ut på dato 30.juni. – Det betyr gratis overgang, men slettes ikke billig, kongens klubb skal ha presentert en heftig lønnspakke med bonuser som teamet til Mbappe har akseptert.

Bild melder i dag at det ikke kommer til å stoppe der, Real Madrid planlegger å rekruttere engelske Jude Bellingham, men først etter han har deltatt i VM i Qatar. – De mener «skolen» som 18 åringen får i Borussia Dortmund er ypperlig, og de er godt dekket på midtbanen for øyeblikket.

Trolig betyr planen også at Erling Braut Haaland ikke lenger er aktuell.

Legende+: Barcelona-spillerne som var på banen i Xavis Champions League debut i 1998 var litt av en gjeng

Det jobbes allerede med en overgang neste sommer, eller et salg til sommeren med en låneavtale.

Jude Bellingham er tenkt å være langsiktig erstatter for Luka Modric og Toni Kroos, som fortsatt holder høy klasse, men som ikke blir yngre. Tidligere har den spanske storklubben også forsterket midtbanen med Eduardo Camavinga, som kom inn i fjor sommer og som selvsagt har en fremtid.

Bellingham er oppvokst i Birmingham og kom til Dortmund sommeren 2020. Han har for kontrakt til sommeren 2025, og denne sesongen står han oppført for seks mål og 13 assists på 37 kamper med den tyske storklubben.

Les: Ber Erik Ten Hag holde seg langt unna Manchester United