(c) Bilde: Barcelona FC: Martin Braithwaite

En feilslutning som mange har er at fotballsjefer som sitter på store pengesekker vet mer og er smartere enn oss vanlige når det gjelder å finne frem til gode kjøp. – Sannheten som kommer frem gang på gang er at de er en gjeng med sauer som vil ha det alle andre har.

Et meget godt eksempel er Paris Saint-germain som er inne i nesten alle overganger og byr over alle. – Da Barcelona etter overgangsvinduet var stengt hentet den danske landslagsspiller Martin Braithwaite var det på grunn av en særegen spansk regel som lar en klubb som har viktige spillere skadet over lengre tid mulighet til å hente inn en nødspiller.

Les: Antoine Griezmann krav gir Manchester United noe å tygge på

Fordi det kun var lov til å fiske i egen dam (Spania) og på øverste nivå var det veldig få alternativer for Barcelona. – De ville aldri hentet den tidligere Middlesbrough spilleren hvis ikke det var for han spilte for Leganés og hadde en billig utkjøpsklausul. (Med 13 mål og 8 målgivende på 28 kamper har han også vist han vet hvor målet står)

Sport skriver at 28 åringen som har en langsiktig kontrakt med Barcelona plutselig er spennende for resten av saueflokken, de nevner spesielt Everton og West Ham.

Les på Helsesjefen: Forhatt fotballboss nær en coronavaksine