Wembley som Liverpools hjemmebane. (foto: liverpool, twitter)

Både managere og spillere har de siste ukene uttalt at det blir helt meningsløst å gjennomføre kampprogrammet uten tilskuere. Intensiteten blir det første som forsvinner når 40-70 000 hoiende supportere ikke skaper rammen, sies det. Anthony Taylor skjønner ikke at dette skal være noe argument for ikke å gjennomføre sesongen.

Den engelske toppdommeren har vært med på det meste og må innrømme at kampgjennomføring med tomme tribuner er en selsom affære, men at det ikke påvirker selve spillet.

Les: «Stikk, denne parkeringsplassen er bare for Ferrari og Lamborghini»

-Spillerne vil fortelle at det er veldig, veldig anderledes opplevelse å spille bak lukkede dører, men det har ingen påvirkning på intensiteten mellom spillerne i kampene, sier Taylor til Sky Sports.

Taylor er toppdommeren som dømte den lukkede kampen mellom PSG og Dortmund, 11. mars. Ingen skal kunne si at denne kampen ikke hadde alt det tette fotballkamper handler om.

Dermed forsvinner et av de sportslige argumentene for ikke å gjennomføre sesongen i Premier League. Liverpool-supporterne får glede seg over alt som peker i retning snurr Premier League-film.

Les: Saueflokk vil ha Barcelona´s nødspiss