Ben Karamoko
  • Målet vårt er å få Ben tilbake på det nivået han var da han kom til FKH og Eliteserien. Sammen med hans motivasjon og det vi tidligere har vist, er det noe vi har god tro på å få til. Da er han av ligaens beste midtstoppere, men det er gap opp dit nå, sier sportssjef Thomas Berntsen.
  • I’m powerful!
  • Jeg lover å gi alt for Sarpsborg 08. De har gitt meg tro på meg selv og jeg vil levere for et lag jeg tror vil være med å kjempe i toppen. Jeg er en solid midtstopper og en leder. I’m powerful, sier Ben Karamoko.

Les: «United skal få kjenne på hva de går glipp av»

Karamoko kom til Eliteserien på sommeren i 2018. På tidspunktet han signerte for Haugesund var han også aktuell for Sarpsborg 08. Underveis i oppholdet i Norge, har Karamoko vært gjennom en skadeperiode, før han i 2020 var tilbake for fullt og på høsten ble lånt ut til Haugesund.

Les på F7: Pochettino er stolt etter Barcelona-triumfen