(c) Bilde: Ull/Kisa: Sander Jonassen Forø

Det er en spesielt stor dag for 19 år gamle Sander Jonassen Forø som har vært i Ull/Kisa siden han var en liten gutt. – Idag har angrepsspilleren skrevet sin første proffkontrakt. 

Han blir et fullverdig medlem av A-stallen når oppkjøringen begynner i januar 2020.

Les: Ancelotti på topp-tre liste hos Premier League klubb

«Dette er stort for meg. Jeg er veldig glad. Det er noe jeg har jobbet for utrolig lenge, så og endelig få nådd et ganske stort mål for meg er veldig viktig» sier en stolt Sander Forø til Ull/Kisa sine sider.

«Jeg har spilt her siden jeg var 5-6 år og det er utrolig gøy. Det er hit jeg har ønsket å komme hele tiden»

Forø ble toppscorer i 3. divisjon for Ull/Kisa 2 med pene 13 nettkjenninger i sesongen som gikk. Etter flere år med gradvis mer hospitering har han nå kommet gjennom det fjerde av fem trinn i klubbens utviklingstrapp, som altså gir proffkontrakt. Nå skal han konkurrere om spilletid og førstelagsfotball.

Les på Popidol: «The Witcher» Ny sesong bestemt allerede en måned før premiere

– Nå som jeg får den muligheten her til å trene fast med A-laget og å være en del av stallen må jeg bare jobbe enda hardere for å kunne bite fra meg.

På en dag hvor en unggutt, som har gått hele løpet i klubben blir A-spiller, er det på sin plass å gratulere og å takke alle som har vært med hele veien. Fra ulike foreldretrenere og lagledere i barne- og ungdomsavdelingen, til trenere og spillerutviklere oppover i utviklingsavdelingen.

Forø blir nå den tredje 2000-modellen i Ull/Kisas A-stall. Før juletider i fjor signerte jevngamle Christoffer Gjertsen og Martin Søreide sine første proffkontrakter.